VARAA PIAN LIPPUSI: Sirkus Melskala Saapuu Lumoon 16.5.

29.3.2019

Sirkusmaailman menneisyyden tulevaisuuden lupaus, itse tirehtööri Melskala johtaa eriskummallisen pientä teatteriseuruetta, jolta luonnistuu niin taikuus, nuorallatanssiminen, jousiampuminen kuin käärmeenlumoaminenkin. Vai luonnistuuko sittenkään?

Sirkus Melskala to 16.5.2019 klo 18-19
Monitoimikeskus Lumo
Urpiaisentie 14, sisäänkäynti Merikotkantie 3

Lipun hinta 14 €
Liput ennakkovarattavissa täältä Maksu paikan päällä. Lippukassa aukeaa tuntia ennen esitystä.

Tapahtuman Facebook-sivu

Varaa pian oma lippusi, ettet jää ilman!

MLL Korso-Koivukylällä ja Sirkus Melskalalla on ilo ilmoittaa, että kaikkien aikojen kummallisin sirkus saapuu Monitoimikeskus Lumoon 16.5. Tässä sirkuksessa niellään miekkoja jos ne on tehty pullasta, Ilmavaivoista kärsivä leijonankesyttäjä onnistuu hukkaamaan jopa kultakalan ja apinoiden soittokunta laittaa koko yleisön pomppimaan. Mutta ensin kannattaa tehdä sinunkaupat!

TV:stä tutut lastensuosikit Tuomo Rannankari, Siina Hirvonen ja Jaakko Loukkola yhdistävät voimansa energisessä ja humoristisessa koko perheen musiikki-ilottelussa! Esityksessä kuullaan Tuomon rakastettuja kappaleita, sekä kaikille tuttuja lastenlauluja täysin uudenlaisella twistillä!

Esityksen järjestävät MLL Korso-Koivukylän yhdistys ja IdeaTeatteri. Ostamalla lipun tuet myös MLL Korso-Koivukylän yhdistystä kahdella eurolla.​

Tervetuloa viihtymään!

Sirkus on taatusti mieluinen yllätys lapsille ja aikuisetkin viihtyvät