Lokakuu 2018

 

Uutiskirje lokakuu 2018 ja syyskokouskutsu

Hyvä MLL Korso-Koivukylän ystävä,

Aurinkoisen syksyn helliessä meitä on mukava lähettää sinulle uutiskirje uusista tuulistamme ja kutsu syyskokoukseen. Ennen vuodenvaihdetta tarjoamme monipuolisesti toimintaa sekä järjestämme ison kirpputoritapahtuman. Olemme lisäksi uudistaneet täysin kotisivumme palvelemaan entistä paremmin sivuston käyttäjiä. Käythän tutustumassa uusiin sivuihimme: korso-koivukyla.mll.fi  

Suuri Joulukirpputoritapahtuma Monitoimikeskus Lumossa la 1.12.2018 klo 9-13
Ilmoittautuminen myyjäksi avautuu 20.10.
Pöytähinta jäsenille vain 5 €!

Tapahtumassa myös mm. PrinsessaUnelmien Kaunotar tervehtimässä lapsia, kasvomaalauspiste (vapaaehtoinen maksu toimintamme tueksi), ja buffetmyyntiä. Samana aamupäivänä Lumon liikuntasalissa on myös Vantaan kaupungin järjestämät perhepeuhat alle kouluikäisten perheille.

Lue lisää tapahtumasivulta

 

Meillä MLL Korso-Koivukylän yhdistyksessä toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen

Järjestämme mm. perhekahvilatoimintaa, isä-lapsi-kerhoa, perheliikuntaa (kaksi kertaa viikossa), kylämummi- ja vaaritoimintaa sekä tapahtumia ja tempauksia. Tarkista ajat ja paikat kotisivuiltamme ja tule mukaan!

Ainoa tämänhetkinen maksullinen toiminta on soitonopetus. Maksu on kuitenkin edullinen, jotta mahdollisimman monella lapsella olisi väylä musiikin iloiseen maailmaan ammattitaitoisten opettajiemme johdolla. Vielä on tilaa uusille oppilaille!

KUTSU SYYSKOKOUKSEEN

MLL Korso-Koivukylän sääntömääräinen syyskokous ja avoin perheilta 
Korson asukaspuistossa
Torstaina 8.11.2018 klo 17-20
Korsontie 11, 01450 Vantaa

Avoimen perheillan yhteydessä järjestettävässä syyskokouksessa (klo 18 alkaen) keskustelemme yhdistyksen ensi vuoden tavoitteista leppoisassa tunnelmassa. Tulkaa mukaan kaikki tutut ja uudet toimijat!

Asukaspuistossa on paljon leikkitilaa ja leluja joten perheen pienimmätkin ovat oikein lämpimästi tervetulleita!

Lue lisää tapahtumasivulta

 

Tutkimusten mukaan vapaaehtoistyö ja hyväntekeväisyys lisäävät onnellisuutta

On monia tapoja olla mukana! 
Toinen pystyy antamaan aikaansa muutaman tunnin viikossa, toinen muutaman tunnin kuukaudessa. Joku satunnaisesti yksittäisten tapahtumien yhteydessä. Kaikki on merkityksellistä vapaaehtoistyötä, joka tuo iloa itselle ja muille - ja on tärkeä lisä alueemme lasten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämisessä. Aktiivisuuden määrän päätät tietenkin sinä itse.

Kokemus vapaaehtoistyön parissa voi olla myös tärkeä CV-merkintä työelämässä. Oletko kiinnostunut perhekahvilavastaavan tehtävästä tai vaikkapa hallitustyöskentelystä? Mikäli voimme auttaa sinut tulemaan vahvemmin toimintaamme mukaan, voit kertoa toiveistasi ja ajatuksistasi laittamalla meille viestiä. Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan kiehtovaan maailmaan!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan MLL Korso-Koivukylän toimintaan!

 

Aurinkoista loppusyksyä toivottaen,
MLL Korso-Koivukylän hallituksen puolesta

Helen Josefsson
MLL Korso-Koivukylän puheenjohtaja
050 345 9880
helen.josefsson@vantaa.fi


PS. Seuraathan jo Facebook-sivuamme

P.P.S. Muistathan myös, että MLL:n kautta voi löytää monenlaista tukea arkeen?
Haluaisitko hengähdyshetken kiireen keskelle ja mukavan lastenhoitajan hoitoapupalvelustamme kotiisi? Tai kiinnostaisiko esimerkiksi perhekummin apu? Vai haluaisitko itse toimia perhekummina tai kouluttautua MLL-hoitajaksi? Lisätietoja http://uudenmaanpiiri.mll.fi/perheille/