Toukokuu 2018

 

Hyvä ystävä,

Aiheena tässä uutiskirjeessä on mm. MLL Korso-Koivukylän kevätkokous 23.5, Liiku ja leiki -tapahtuma 9.6, sekä muita menovinkkejä.

Tavoitteenamme on olla vahvasti mukana rakentamassa Korso-Koivukylän kotiseudustamme lapsille, nuorille ja lapsiperheille yhä virkeämpi ja yhteisöllisempi kasvuympäristö. Haluamme yhdistyksemme toiminnan tarjoavan lämminhenkisiä kohtaamispaikkoja arjen iloksi.

Toukokuussa kokoonnumme yhteen mukavan illanvieton parissa

Lämpimästi tervetuloa kaikille avoimeen perheiltaan ke 23.5.2018 klo 16-20, sekä sen yhteydessä järjestettävään leppoisaan kevätkokoukseemme klo 18 alkaen
Korson asukaspuisto
Korsontie 11

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä valitaan mahdollisesti uusia varajäseniä hallitukseen. Kevätkokouksen tarkempi esityslista löytyy täältä. Jäsenmaksun maksaneilla jäsenillämme on kokouksessa äänioikeus. 

Innostuisitko hallitustyöskentelystä? Toivomme, että kertoisit kiinnostuksestasi jo etukäteen esimerkiksi vastaamalla tähän viestiin.

Lämmin kiitos jäsenyydestäsi!

Siten autat meitä vaikuttamaan ja tuet toimintaamme taloudellisesti. Muistathan maksaa jäsenmaksun. Muistathan, että jäsenyydestä on sinulle iloa myös useiden jäsenetujen muodossa, joihin voit tutustua täällä. Jäsenemme voivat myös lainata mm. MLL:n pomppulinnoja esimerkiksi lastenjuhliin ilmaiseksi.

Jokaisesta jäsenestä olemme todella kiitollisia ja jäsenyys tuo tullessaan paljon hyötyä ja hyvää mieltä niin sinulle kuin yhdistyksellemme. Kotiin pitäisi olla tullut kaikille jo tämän vuoden jäsenmaksulasku.

Onko jäsenmaksulasku hukassa?
Voit olla yhteydessä MLL:n jäsenpalveluun
Puhelin 075 324 5540, ti-to klo 9-11
jasenpalvelu(at)mll.fi

 

Ovatko lapsesi jo yhdistyksemme jäseniä?

Myös (maksuton) lasten jäsenyys tuo hyötyä toiminnallemme! Mitä enemmän meillä on jäseniä, sitä suurempi vaikutusmahdollisuus yhdistyksellämme on mm. MLL:n piiri- ja liittokokouksissa, ja sitä painokkaammin saamme osoitettua esimerkiksi avustushakemuksissamme alueemme lapsiperheiden hyväksi tekemäämme vapaaehtoistyötä.

Lapsen voi liittää jäseneksi osoitteessa https://liityjaseneksi.mll.fi/
Kirjoita hakukenttään: Korso-Koivukylä

Kuva Matti Matikainen

Tule mukaan toimintaan!

Haluaisitko tulla tiiviimmin osaksi hyvän mielen ja paremman lapsiperhearjen ”MLL-talkoita” ja antaa aikaasi satunnaisesti tai säännöllisesti tunnin tai pari?

Olemme jäsenmäärältämme Suomen kolmanneksi suurin MLL-yhdistys. Hyvä me! Kuitenkin vapaaehtoistoimijoista on jatkuvasti puutetta. Vapaaehtoisena voi olla mukana monella tavalla, mm. perhekahvilaohjaajana, kerhonohjaajana, perhekummina, kylämummina- tai vaarina tai yhdistysaktiivina: Juuri sopivaksi katsomallasi tavalla ja ajalla.

Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan mainioon maailmaan joka tuo iloa niin itselle kuin alueen lapsiperheillekin. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Voit kertoa toiveistasi perheillassa tai vaikka sähköpostitse/soittamalla minulle. Kurkista myös tietoa osoitteesta www.olettarkea.fi 

Menovinkkejä

Soitonopetuksen kevätkonsertti ja kevätjuhla
To 31.5.2018 klo 18
LUMO-sali, Urpiaisentie 14

Tervetuloa kuuntelemaan MLL Korso-Koivukylän soitonopetuksen oppilaita. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Mehu- ja keksitarjoilu tilaisuuden jälkeen.

Liiku ja leiki – lasten ja perheiden tapahtuma
La 9.6. klo 14-17
Korson kentällä, Kisatie 23

Suuren suosion saanut tapahtuma kutsuu jälleen kaikki alueen lapsiperheet liikkumaan ja leikkimään yhdessä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Korson alueen yhdistysten ja seurojen kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden myös mm. osallistua maksuttomiin perheliikuntavuoroihin.
Lue lisää

Yhdistyksemme kautta voit löytää lapsellesi edullisen pianon/viulunsoittoharrastuksen.
Lue lisää

Alueellamme toimii monta perhekahvilaa, iltaperhekahvila sekä esim. isä-lapsi-kerho.
Lue lisää toiminnastamme

Joskus tempauksia ja tapahtumia syntyy lyhyelläkin varoitusajalla - seuraathan viestintäämme erityisesti Facebookissa https://www.facebook.com/MLLKorsoKoivukyla/ 

 

Iloista kesää!

MLL Korso-Koivukylän hallituksen puolesta,


Helen Josefsson
puheenjohtaja
helen.josefsson@vantaa.fi
050 345 9880