Joulukirppis 1.12.2018

Tervetuloa Joulukirppikselle!

Joulukirppis la 1.12.2018 klo 9-13​
Monitoimikeskus Lumo, kirppismyyntiä kahdessa kerroksessa
Urpiaisentie 14, sisäänkäynti Merikotkantie 3

Myyntipöytiä on 1.krs aulan perällä (myös mm. buffet-myyntiä), ravintola Villiankan tiloissa (1.krs. pääovilta oikealle), ja 2. kerroksessa Lukiotorilla, missä on myös MLL:n puuhapiste ja esiintyjät.
Myyntiin saa tällä kertaa tuoda myös uusia tuotteita, kuten joululahjoiksi sopivia leivonnaisia, käsitöitä, leluja, vaate-edustajien vaatteita, yms.
Tapahtuman tuoreimmat päivitykset löydät facebookista tästä linkistä 

- - - -

Tarjolla myös herkkuja ja lapsille iloa!

Joulukirppiksellä järjestetään buffetmyyntiä (Vierumäen koulun 4A-luokan hyväksi), sekä kasvomaalauspiste. Lapsia tervehtimässä on myös PrinsessaUnelmien Kaunotar klo 10-12 sekä Spiderman klo 10-13! Kasvomaalaus, prinsessan ja Spidermanin tapaaminen on maksutonta - vapaaehtoisen maksun voit sujauttaa kasvomaalauspisteellä sijaitsevaan lippaaseen. Saadut rahat kohdentuvat yhdistyksemme toimintaan. Lumon ala-aulassa järjestetään herkkukoriarpajaiset.

Myynnissä paljon lasten/nuorten/aikuisten sisä-, välikausi ja ulkovaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, elokuvia, sisustustarvikkeita, astioita, verhoja, vuodevaatteita, pieniä huonekaluja, urheilu- ja harrastusvaatteita ja -välineitä (luistimia, kypäriä, suksia ja monoja, polkupyöriä, rullaluistimia, potkulautoja, palloja, mailoja, sisäpelikenkiä, suojalaseja, balettipukuja, tossuja, ym.), sekä rattaita, vaunuja, lastenhoitotarvikkeita, kestovaippoja, äitiys- ja imetysvaatteita. 

Lahjoituksia hyväntekeväisyyteen otetaan vastaan 1. krs:n järjestöhuoneeseen (buffetpisteen lähellä). Voit tuoda puhtaita, siistikuntoisia ja ehjiä leluja, kirjoja, lasten/nuorten/aikuisten vaatteita ja kenkiä. Toimitamme niitä eteenpäin hyväntekeväisyyteen mm. Marskin Muksuille

MENOVINKKI!
Tapahtumaa Monitoimikeskus Lumon sisällä ja ulkopuolella koko päivän:
  • Vantaan kaupungin maksuttomat Perhepeuhat Lumon liikuntasalissa klo 8.30-11.30, alle kouluikäisille perheineen. Lue lisää Perhepeuhoista
  • Uudenmaan Suzuki-instituutin pianonsoiton oppilaiden esityksiä Lumon 1. krs:n aulassa klo 10-11
  • Korsolaisia käsitöitä myynnissä myös Lumon ulkopuolella Korson joulutorilla klo 12-15.30 sekä myös isolla S-Marketilla klo 12-15
  • Korson Joulukadun avajaiskulkue ja hevoskärryajelua lapsille (Merikotkantietä isolta S-Marketilta kirkolle) klo 15 + Marttojen glögi- ja piparitarjoilu
  • Korson kirkolla perheiden kauneimmat joululaulut klo 15.30-16.15
PrinsessaUnelmien Kaunotar prinsessaunelmia.fi

Ilmoittautuminen myyjäksi

Ilmoittautuminen myyjäksi avautuu 20.10.2018 klo 8 alkaen Holvi-verkkokaupassa 

Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenelle vain 5 € ja muille 15 €. Tuotto käytetään MLL Korso-Koivukylän toimintaan alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Osto on sitova, eikä rahoja palauteta.

Myyntipöydät varataan myyjille verkkokaupastamme järjestyksessä:
- Myyntipöydät 1-10 sijaitsevat 1. kerroksessa aulan perällä, missä on myös puffetti
- Myyntipöydät 11-30 sijaitsevat ravintola Villiankassa
- Myyntipöydät 31-50 sijaitsevat 2. kerroksessa Lukiotorilla, missä on myös MLL:n puuhapiste ja esiintyjät

Myyntiin tulevat tavarat voi tuoda paikalle pe 30.11. klo 18-21 tai la klo 8-9.
1. krs:n myyntipöydät ovat kooltaan 80x140 (1 pöytä/myyjä) ja 2. krs:n myyntipöydät 40x140 cm (2 pöytää/myyjä). Pöydän takana on tuolit/penkki istumista varten. Pöydän viereen voi pystyttää oman rekin.
Etkö vielä ole jäsen?
Liittymällä jäseneksi saat paljon hyviä etuja!
Huom!
Erityisesti myyjät: Katso UKK - usein kysytyt kysymykset!