Joulukirppis 1.12.2018

Joulukirppis la 1.12.2018 klo 10-13​
Monitoimikeskus LUMO, kahdessa kerroksessa
Urpiaisentie 14, sisäänkäynti Merikotkantie 3

Myyntiin saa tällä kertaa tuoda myös uusia tuotteita, kuten joululahjoiksi sopivia leivonnaisia, käsitöitä, leluja, vaate-edustajien vaatteita, yms.

Tarjolla myös herkkuja ja lapsille iloa!

Joulukirppiksellä järjestetään buffetmyyntiä sekä kasvomaalauspiste. Lapsia tervehtimässä on myös PrinsessaUnelmien Kaunotar klo 10-12! Kasvomaalaus ja prinsessan tapaaminen on maksutonta - vapaaehtoisen maksun voit sujauttaa kasvomaalauspisteellä sijaitsevaan lippaaseen. Saadut rahat kohdentuvat yhdistyksemme toimintaan.

Myynnissä paljon lasten/nuorten/aikuisten sisä-, välikausi ja ulkovaatteita, kenkiä, leluja, kirjoja, elokuvia, sisustustarvikkeita, astioita, verhoja, vuodevaatteita, pieniä huonekaluja, urheilu- ja harrastusvaatteita ja -välineitä (luistimia, kypäriä, suksia ja monoja, polkupyöriä, rullaluistimia, potkulautoja, palloja, mailoja, sisäpelikenkiä, suojalaseja, balettipukuja, tossuja, ym.), sekä rattaita, vaunuja, lastenhoitotarvikkeita, kestovaippoja, äitiys- ja imetysvaatteita.

Lahjoituksia hyväntekeväisyyteen otetaan vastaan 1. krs:n järjestöhuoneeseen (buffetpisteen lähellä). Voit tuoda puhtaita, siistikuntoisia ja ehjiä leluja, kirjoja, lasten/nuorten/aikuisten vaatteita ja kenkiä - toimitamme niitä eteenpäin hyväntekeväisyyteen mm. Marskin Muksuille.

Ilmoittautuminen myyjäksi

Ilmoittautuminen myyjäksi avautuu 20.10.2018 klo 8 alkaen Holvi-verkkokaupassa

Myyntipöydän hinta MLL Korso-Koivukylän yhdistyksen jäsenelle vain 5€ ja muille 15€. Tuotto käytetään MLL Korso-Koivukylän toimintaan alueen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseen. Osto on sitova, eikä rahoja palauteta.

Myyntipöydät jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Myyntipöydät 1-10 sijaitsevat 1. kerroksessa aulan perällä, missä on myös puffetti. Myyntipöydät 11-30 sijaitsevat 2. kerroksessa LUKIOTORILLA, missä on myös MLL:n puuhapiste ja esiintyjät.

Myyntiin tulevat tavarat voi tuoda paikalle pe 30.11. klo 18-21
Myyntipöydät ovat kokoa 40x140. Jokainen myyjä hakee itse pöydän 0. kerroksen koulutusluokasta pe-iltana tai la-aamuna (tarkempi ohjeistus tulossa).

Etkö vielä ole jäsen?
Liittymällä jäseneksi saat paljon hyviä etuja!

Huom!
Erityisesti myyjät: Katso UKK - usein kysytyt kysymykset!