Soitonopetus

Pianon- ja viulunsoitto

Opetus alkoi ti 4.9.2018 ja soittoharrastuksen voi aloittaa myös kesken lukuvuoden.
Tervetuloa mukaan MLL Korso-Koivukylän soitonopetukseen!

UUDET soitonoppilaat

Soita suoraan soitonopettajalle ja sovi soittotuntien kesto, ajankohta ja määrä lukukaudessa. Tunnit ovat yksityistunteja, joten on tärkeää, että löydätte ensin yhdessä sopivan ajankohdan.

Täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake

Maksa soittotunnit ennen niiden alkamista. Maksuohjeet löydät tältä sivulta ja Holvi-verkkokaupasta.

JATKAVAT soitonoppilaat

Sovi ensin tuntien jatkumisesta opettajan kanssa.

Täytä sen jälkeen ilmoittautumislomake

Soitonopetuksen yhteystiedot

Soitonopetus, piano
Päivi Mänttäri
Rekola, Mikkola
paivijmanttari [at] gmail.com

Päivi Mänttärin opetuspäivät ovat Rekolan koululla tiistaisin ja torstaisin klo 16-20 ja Mikkolan Vega koululla keskiviikkoisin klo 16-20 (muutokset mahdollisia, ellei minimioppilasmäärä/päivä täyty).

Soitonopetus, piano
Teija Nerg-Lindfors
Leppäkorpi, Päiväkumpu
prowax [at] kolumbus.fi

Teija Nerg-Lindforsin opetuspäivät ovat Leppäkorven koululla keskiviikkoisin ja Päiväkummun koululla torstaisin.

Soitonopetus, viulu ja ryhmä
Rauno Lehtovaara
rauno.lehtovaara [at] gmail.com

Tuntihinnat ja maksaminen

• 20 minuuttia, 16 € / kerta, (esim. syyskausi n. 14 kertaa = 224 €)
  • 30 minuuttia, 22,50 € / kerta (esim. syyskausi n. 14 kertaa = 315 €)
  • 45 minuuttia, 32 € / kerta (esim. syyskausi n. 14 kertaa = 448 €)

Koulujen syyslomaviikolla (vko 42) ei yleensä ole pianotuntia

Sovi opettajan kanssa soittotuntien kesto sekä määrä lukukaudessa

Jäsenalennus MLL Korso-Koivukylän jäsenille on 13 € / lukukausi. Jos lukukauden soittotuntien määrä on esim. 14, saat jäsenalennuksen Holvi-verkkokaupasta valitsemalla ostoskoriin 12 normaalihintaista soittotuntia sekä 2 jäsenhintaista soittotuntia (joissa alennusta 6,5 € / kerta eli 13 € / lukukausi).

HUOM! Jos laitat jäsenhintaisen tuotteen ostoskoriin, tarkistathan että jäsenmaksusi on hoidettu. Jäsenalennuksen saa, kun perheessä on yksi jäsenmaksun (25 €) maksanut aikuinen jäsen. Yhdistys perii alennusosuuden ja laskutuslisämaksun 10 € niiltä, jotka käyttävät jäsenalennusta, mutta eivät ole maksaneet jäsenmaksua MLL Korso-Koivukylän yhdistykselle

HOLVI-verkkomaksupalvelu

Soitonopetuksesta vastaava hallituksen jäsen

Mirella Niemisalo
mirella.niemisalo [at] gmail.com

Katso myös MLL Korso-Koivukylän muut toimihenkilöt

Kevät- ja joulukonsertit

MLL Korso-Koivukylän soitonopetuksen kevät- ja joulukonsertit ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Tervetuloa kuuntelemaan soitonoppilaitamme ja laulamaan myös yhteislauluja. Konsertin jälkeen on mehu- ja keksitarjoilu. Lisätietoja suoraan opettajilta tai soitonopetuksesta vastaavalta hallituksen jäseneltä.

2018 joulukonsertti torstaina 20.12.2018 klo 18 Lumosalissa

2019 kevätkonsertti torstaina 23.5.2019 klo 18 Lumosalissa