Juhlavuoden 2020 teemana on mukaan kutsuminen!

14.1.2020

Yhdessä tekemistä ja kivoja yllätyksiä!

MLL Korso-Koivukylä täyttää tänä vuonna 75-vuotta samalla kun Mannerheimin Lastensuojeluliitto juhlistaa hienoa 100 vuoden taivaltaan!

Juhlavuotemme Korso-Koivukylän suuralueella sisältää paljon mielenkiintoista yhdessä tekemistä ja kivoja yllätyksiä - olemmehan yksi Suomen suurimmista MLL:n paikallisyhdistyksistä.

2020 panostamme erityisesti perhekahvilatoimintaan ja sen laajentamiseen koko toiminta-alueellamme, perheliikuntaan, erilaiseen kerhotoimintaan, kylämummit ja -vaarit -toimintaan, soiton- ja taiteenopetukseen, kirppistoimintaan sekä erilaisiin juhlavuotta juhlistaviin tapahtumiin. 

Juhlinta huipentuu juhlaviikolla MLL:n varsinaisen syntymäpäivän 4.10.2020 ympärillä. 

Lasten ehdoilla!

MLL100
Klikkaa kuvasta itsesi MLL 100 vuotta -sivustolle

Suuri kevätkirppis 

Järjestämme suuren kevätkirppiksen pääsiäisen lankalauantaina 11.4.2020 klo 9-13 Monitoimikeskus Lumossa Vantaan Korsossa. Kirppispaikat tulevat myyntiin maaliskuussa!

Liiku ja leiki -lastentapahtuma

Liiku ja leiki -lastentapahtuma järjestetään kesäkuussa 2020 Korsossa. Tiedossa on jälleen monenlaista yhteistä tekemistä ja liikunnan iloa!

MLL:n syntymäpäiväviikolla (viikko 40) teemapäivät

Järjestämme MLL:n syntymäpäiväviikolla 28.9.-4.10.2020 perhekahviloissa, kerhoissa ja perheliikunnassa erityisiä avoimien ovien päiviä, joihin kutsumme mukaan tuttujen kävijöiden seurassa myös uusia vanhempia ja lapsia. Tiedossa on myös kivoja yllätyksiä!

Vuosisadan lastenjuhla 4.10.2020

Järjestämme sunnuntaina 4.10.2020 MLL Korso-Koivukylän suuren lastenjuhlan, johon kutsumme mukaan kaikki alueen lapset ja perheet, sekä yhteistyökumppanit! Tiedossa on ikimuistoinen juhlapäivä, josta puhutaan vielä pitkään!

MLL Korso-Koivukylän syntymäpäivä 7.11.2020

Vietämme yhdistyksen omaa 75-vuotissyntymäpäivää lauantaina 7.11.2020, juuri isänpäivän kynnyksellä. Juhlistamme syntymäpäivää iloisilla yllätyksillä, joista kerromme lähempänä juhlapäivää.

Monipuolista toimintaa

Olemme muutaman viime vuoden aikana siirtäneet toimintamme painopistettä vahvemmin kohti vapaaehtoistyön pohjalta järjestettävää matalan kynnyksen maksutonta toimintaa.

Haluamme esim. panostaa maksuttomaan perheliikuntaan, jotta kaikilla alueen lapsiperheillä olisi mahdollisuus osallistua siihen riippumatta perheen taloudellisesta tilanteesta. 

Olemme hinnoitelleet maksullisen soitonopetuksen matalaksi ja tarjoamme perhekahviloissamme aamu- tai välipalaa edulliseen omakustannehintaan.

Teemme myös yhteistyötä alueen neuvoloiden kanssa mm. käymällä esittelemässä toimintaamme perhevalmennusryhmille sekä toimittamalla neuvoloihin uusille vauvaperheille jaettavaksi MLL Korso-Koivukylän esitteitä ja rotinaseteleitä, joilla perheet saavat syödä ilmaiseksi tullessaan ensimmäistä kertaa perhekahvilaan. Tuemme toimintaa myös lelulahjoituksilla.

Yhdessä ideoiden ja tehden!

Pyrimme löytämään myös uusia toimintamuotoja, jotka edistävät alueemme lapsiperheiden hyvinvointia. 

Suunnitelmissamme on avata uusia vertaistukea antavia teema-perhekahviloita, sekä tavoittaa perheitä myös sellaisissa lähiöissä joissa ei vielä ole tarjolla toimintaamme. Myös Koivukylän alueelle on tavoitteena avata uusi perhekahvila aiemmin suljetun kahvilan tilalle. Eikö lähiössänne vielä toimi kahvilaa - ilmianna tarve!

Tavoittaanamme on taiteenopetuksen kokonaisuuden monipuolistaminen ohjatun muskari- ja taidekerhotoiminnan avulla. 

Järjestämme 2020 pop-up-tyyppisiä kohtaamisia, joissa esim. tutustumme toinen toisiimme ja MLL:n monipuoliseen toimintaan (esim. perhekummi- ja lastenhoitotoiminta, sekä kylämummi- ja vaaritoiminta). 

Järjestämme mahdollisuuksien mukaan myös lyhyempiaikaisia kursseja ja kerhoja alueemme perheille ja eri ikäisille lapsille. Haluaisitko sinä jakaa osaamistasi alueen lapsiperheille? Laita viestiä!

Osallistumme myös muihin lähialueiden tapahtumiin, joissa lapsiperheet ovat liikkeellä. Meistä on tärkeää osallistua myös MLL:n järjestämiin kansallisiin keräyksiin ja esim. suojatiepäivystykseen.

Olemme avoimia myös ihan uusille toimintamuodoille ja ehdotuksille. Jos sinulla on idea, ole meihin yhteydessä!

Kerro meille ja osallistu arvontaan!

Onko sinulla tai läheisilläsi mukavia muistoja MLL:stä? Kerro meille, voit voittaa yllätyspalkinnon!

Keräämme yhdistyksen ja koko MLL:n juhlavuoden kunniaksi MLL:n toiminnassa tavalla tai toisella viimeisen 100v aikana mukana olleilta alueemme asukkailta, yhteisöiltä ja yrityksiltä muistoja, joita jaamme pitkin vuotta yhdistyksen sivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kiva nähdä, miten varhaiseen vuosilukuun pääsemme. Yllätä meidät!

  • Oletko ollut mukana yhdistyksen toiminnassa tai muuten MLL:n toiminnassa?
  • Oletko käyttänyt MLL:n palveluita, kuten lastenhoitopalvelua?
  • Oletko käynyt perhekahvilassa?
  • Oletko osallistunut johonkin kivaan tapahtumaan?
  • Onko teiltä käyty soitonopetuksessa, liikuntakerhossa tai esim. jossain isossa tapahtumassa?
  • Oletko saanut uusia ystäviä?
  • Kertoiko mummi tai pappa jo tarinoita MLL:stä?
  • Jne.

Kerro omin sanoin ja yllätä meidät iloisesti!

Julkaisemme muistoja nimimerkillä. Olisi hienoa, jos tavoittaisimme myös jo isovanhempien iässä olevia ihmisiä - kannattaa siis kysyä tarinoita myös omilta isovanhemmilta. 

Kaikkien vastanneiden ja oman yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme yhdistyksen syntymäpäivänä 7.11. kivan yllätyspalkinnon!

Miten vastata?

Voit lähettä meille viestin alla olevan lomakkeen kautta tai lähettää yhdistykselle sähköpostia.

Jos haluat, voimme myös soittaa sinulle ja keskustella mukavista muistoista! Voimme myös tavata! Mahdolliset liitteet voit lähettää sähköpostiimme. 

Muista, että sinulla tulee olla oikeudet julkaistavaan valokuvaan tai muuhun materiaaliin. Muista myös antaa yhteystietosi jos haluat osallistua arvontaan ja/tai odotat yhteydenottoamme!

Haluatko osallistua arvontaan? *
Haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä? *

Haluatko auttaa? Olla mukana?

"Haluamme olla vetovoimainen yhteisö, johon ihmiset haluavat liittyä ja kuulua!"

Haluatko sinä olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa juhlavuoden mielenkiintoista ja monipuolista toimintaa? 

Tai olisitko kiinnostunut tekemään kanssamme yhteistyötä kuvataiteen tai muskaritoiminnan parissa - olet ehkä sen alan vapaalla oleva ammattilainen tai esim. alaa opiskeleva nuori? 

Meillä on tarjolla monenlaista tekemistä sekä jatkuvan toiminnan, että kertaluonteisten tapahtumien parissa. Haluamme tehdä lastenjuhlien ja eri tapahtumien toteutuksessa yhteistyötä mahdollisimman monipuolisesti eri toimijoiden ja yhteistyöjärjestöjen kanssa. 

Toivomme sinun löytävän jonkin innostavan vapaaehtoistyön esimerkiksi perhekahvilaohjaajana, perheliikuntavastaavana, kylä/lukumummina tai -vaarina tai esim. perhekummina.

Olisi hienoa nähdä sinut kesällä Liiku ja leiki -tapahtumassa, syksyllä suojatiepäivystäjänä tai esim. jossakin juhlavuoden tapahtumassamme tai pop up -illassa järjestelijänä. Tai esimerkiksi kirppistapahtumassa valvojana, tilojen järjestelijänä tai vaikkapa buffet-myyjänä. 

Sinun ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa - voit tulla mukaan tekemään vaikka vaan yhteen tapahtumaan tai esim. perhekahvilaan silloin tällöin. On siis hyvä muistaa, että vapaaehtoistyö voi olla monipuolista - myös pop up-tyyppistä! 

Toiminta tuo merkitystä ja sisältöä elämään!

Vapaaehtoistyöstä voi lisäksi olla sinulle hyötyä myös työelämässä. Kerromme mielellämme tästäkin lisää. Ole meihin yhteydessä alla olevan painikkeen kautta:

2020 - Tehdään yhdessä kaikkea kivaa!

Hyvää Juhlavuotta toivotellen,

MLL Korso-Koivukylä

#tulemukaan #yhdessä #mllkorsokoivukylä

P.S. Muista myös jäsenyys!

Jäsenyydestä on sinulle monenlaista hyötyä ja jäsenyydellä on yhdistykselle valtavan iso merkitys!