Tule mukaan!

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Yksin voi saada paljon aikaan, mutta yhdessä valtavasti enemmän! Olet lämpimästi tervetullut toimintaamme mukaan sinulle sopivalla tavalla – aktiivisuutesi määrän päätät tietenkin itse.

Yhdistystoiminta MLL:ssä on mukavaa yhdessä tekemistä, josta on paljon iloa itselle ja alueen lapsiperheille. Kiinnostuitko kylämummin tai -vaarin, perhekahvilaohjaajan, jumppa-/tanssiohjaajan tai esim. kerhonvetäjän tehtävästä? Tuliko mieleesi hyvä idea alueemme lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Mikäli voimme auttaa sinut tulemaan vahvemmin toimintaamme mukaan, voit kertoa toiveistasi ja ajatuksistasi laittamalla sähköpostia tai soittamalla esim. puheenjohtajalle.
Yhteystietomme löydät täältä

Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan kiehtovaan ja iloa tuovaan maailmaan!

Täytä lomake
Olen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä

Vapaaehtoisuus tekee onnelliseksi!

Vapaaehtoisuus tekee onnelliseksi kertovat tutkimukset
MLL:ssä tehdään 800 000 tuntia vapaaehtoistyötä vuodessa ja toimintamme kivijalka onkin yhdistyksissä erilaisissa rooleissa toimivat vapaaehtoiset.

Kysy meiltä, miten sinä voisit osallistua toimintaan vapaaehtoisena. Tai vieraile Olet tärkeä -sivustolla, jonne on koottu tietoa vapaaehtoistehtävistä sekä niihin liittyvistä koulutuksista.

Olet tärkeä!