Yhdistyksen hallitus

helen.josefsson@vantaa.fi

Etunimi Sukunimi Yhteystieto Rooli yhdistyksessä
HennaHyvönen
MikaJokinenkorso-koivukylan.yhdistys@mll.fiVarapuheenjohtaja, jäsenvastaava, perhekummi, kotisivut
HelenJosefssonhelen.josefsson@vantaa.fi, 050 345 9880Puheenjohtaja
AnttiJouppila
RauniJääskeläinenrauni.jaaskelainen (at)kolumbus.fi 0407235838Kylämummit ja -vaarit
JanikaKarvonen
Sanni-KaisaKaunislehto
TaruanneLindevall
JuhaLiukkonen
HeliMäkelä
MirellaNiemisalo
KatriinaPassila
HelenaPeltola
HennaPentikäinen
HeidiSarkimaa
MarjaTamm

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Yksin voi saada paljon aikaan, mutta yhdessä valtavasti enemmän! Olet lämpimästi tervetullut toimintaamme mukaan sinulle sopivalla tavalla – aktiivisuutesi määrän päätät tietenkin itse.

Yhdistystoiminta MLL:ssa on mukavaa yhdessä tekemistä, josta on paljon iloa itselle ja alueen lapsiperheille. Kiinnostuitko kylämummin tai -vaarin, perhekahvilaohjaajan, jumppa-/tanssiohjaajan tai esim. kerhonvetäjän tehtävästä? Tuliko mieleesi hyvä idea alueemme lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Mikäli voimme auttaa sinut tulemaan vahvemmin toimintaamme mukaan, voit kertoa toiveistasi ja ajatuksistasi laittamalla meille viestiä: Olen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä

Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan kiehtovaan ja iloa tuovaan maailmaan!

Kuva Anna Autio