Yhdistyksen toimihenkilöt

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Yksin voi saada paljon aikaan, mutta yhdessä valtavasti enemmän! Olet lämpimästi tervetullut toimintaamme mukaan sinulle sopivalla tavalla – aktiivisuutesi määrän päätät tietenkin itse.

Yhdistystoiminta MLL:ssa on mukavaa yhdessä tekemistä, josta on paljon iloa itselle ja alueen lapsiperheille. Kiinnostuitko kylämummin tai -vaarin, perhekahvilaohjaajan, jumppa-/tanssiohjaajan tai esim. kerhonvetäjän tehtävästä? Tuliko mieleesi hyvä idea alueemme lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi?

Mikäli voimme auttaa sinut tulemaan vahvemmin toimintaamme mukaan, voit kertoa toiveistasi ja ajatuksistasi laittamalla meille viestiä: Olen kiinnostunut vapaaehtoistyöstä

Opastamme sinut ilomielin mukaan vapaaehtoistoiminnan kiehtovaan ja iloa tuovaan maailmaan!

Etunimi Sukunimi Yhteystieto Rooli yhdistyksessä Vastuualue 1 Vastuualue 2
MikaJokinenkorso-koivukylan.yhdistys@mll.fiVarapuheenjohtaja, jäsenvastaava, perhekummi, kotisivutPerhekummitoimintaIsäkaveritoiminta
HelenJosefssonhelen.josefsson@vantaa.fi, 050 345 9880Puheenjohtaja