HUOM! Nyt kannattaa liittyä jäseneksi!​

Kun liityt MLL Korso-Koivukylän jäseneksi joulukuussa 2018, sinulta ei peritä enää tämän vuoden jäsenmaksua!

Saat kuitenkin kaikki paikalliset ja valtakunnalliset jäsenedut, joista on hyötyä ja selvää säästöä esim. jouluhankintoja tehdessä. Vuoden 2019 jäsenmaksut postitetaan vasta helmi-maaliskuussa.

Terveisin, Mika
MLL Korso-Koivukylä
Jäsenvastaava

Oletko ajatellut?

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienten puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille. Tiesitkö, että Korso-Koivukylän yhdistys on Suomen suurimpia MLL:n paikallisyhdistyksiä ja toimintamme on hyvin monipuolista ja vaikuttavaa.

Liity jäseneksi!

Liittymällä jäseneksi tuet paikallista toimintaa ja saat jäsenedut käyttöösi!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi helposti netissä ja maksaa jäsenmaksun verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Vinkki!
Kun olet liittymässä jäseneksi netissä, hae Korso-Koivukylän yhdistys postinumerolla 01450 tai nimellä Korso tai Koivukylä. Voit liittyä myös täältä: MLL Korso-Koivukylän tiedot MLL:n sivuilla

Kuva Matti Matikainen

Jäsenedut

Jäsenyydellä saat lukuisia valtakunnallisia ja paikallisia etuja!

Katso MLL:n jäsenedut

Katso MLL Korso Koivukylän paikalliset jäsenedut

Kaikki nämä vain 25 euron jäsenmaksulla!
Reilulla 2 eurolla kuukaudessa

Jäsenmaksu

Varsinainen jäsenmaksumme 2018 on 25 euroa, nuorisojäsenet (alle 18-vuotiaat) ilman jäsenmaksua.

Myös vuodelle 2019 vahvistettu jäsenmaksu on 25 euroa. Jäsenmaksut postitetaan helmi-maaliskuussa.

Jäsenkortti

Jäsenkortit uusille jäsenille lähetetään postitse.

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Voit tarkistaa ja muuttaa jäsentietosi sekä tulostaa jäsenkorttisi Omat jäsentiedot -osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi sekä jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Lue lisää

MLL Korso-Koivukylän tiedot MLL:n sivuilla

Kysyttävää?
Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää