Jäsenyys

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienten puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta. MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille. Tiesitkö, että Korso-Koivukylän yhdistys on Suomen suurimpia MLL:n paikallisyhdistyksiä ja toimintamme on hyvin monipuolista ja vaikuttavaa.

Liity jäseneksi!

Liittymällä jäseneksi tuet paikallista toimintaa ja saat jäsenedut käyttöösi!

Liity jäseneksi

Voit liittyä jäseneksi helposti netissä ja maksaa jäsenmaksun verkkopankissa tai tilata jäsenmaksulaskun sähköpostiisi.

Vinkki!
Kun olet liittymässä jäseneksi netissä, hae Korso-Koivukylän yhdistys postinumerolla 01450 tai nimellä Korso tai Koivukylä. Voit liittyä myös täältä: MLL Korso-Koivukylän tiedot MLL:n sivuilla

Kuva Matti Matikainen

Jäsenedut

Jäsenyydellä saat lukuisia valtakunnallisia ja paikallisia etuja!

Katso MLL:n jäsenedut

Katso MLL Korso Koivukylän paikalliset jäsenedut

Kaikki nämä vain 25 euron jäsenmaksulla!
Reilulla 2 eurolla kuukaudessa

Jäsenmaksu

Varsinainen jäsenmaksumme 2018 on 25 euroa, nuorisojäsenet (alle 18-vuotiaat) ilman jäsenmaksua.

Jäsenkortti

Jäsenkortit uusille jäsenille lähetetään postitse. Jäsenmaksu veloitetaan kerran vuodessa ja se on yhdistyskohtainen.

Ovatko jäsentietosi ajan tasalla?

Voit tarkistaa ja muuttaa jäsentietosi sekä tulostaa jäsenkorttisi Omat jäsentiedot -osiossa. Kirjautumiseen tarvitset jäsennumerosi sekä jäsenrekisteriin ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Lue lisää

MLL Korso-Koivukylän tiedot MLL:n sivuilla

Kysyttävää?
Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää