Perhekahvilat

Tervetuloa perhekahvilaan!

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi, olet lämpimästi tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin.

Perhekahvila tarjoaa ohjelmaa ja leikkiseuraa lapsille ja mukavaa yhdessäoloa aikuisille kahvikupposen lomassa. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme järjestämään perhekahvilassa ohjelmaa, esim. musiikkileikkihetkiä, tuote-esittelyjä ja asiantuntijavierailuja – kävijöiden toiveita kuunnellen.

Korso-Koivukylän alueella toimii viisi perhekahvilaa - kaikki yhdessä vapaaehtoisvoimin.
Ei erillistä ilmoittautumista!

Voit antaa palautetta perhekahvilatoiminnasta

Kerromme yllättävistä muutoksista ja nopeista käänteistä Facebook-sivullamme.
Tykkää sivusta ja pysyt ajan tasalla toiminnastamme! Näet sivun sisällön, vaikka et muuten Facebookkia käyttäisikään!

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä perhekahvilatoiminnallemme, tervetuloa jäseneksi!

Kiinnostaisiko sinua toimia vastuuroolissa perhekahvilassa?

Perhekahvilassa toimiminen on helppoa ja se vie vain vähän sinun aikaasi. Siitä on kuitenkin paljon iloa itsellesi sekä kaikille perhekahvilassa vieraileville.

Perhekahvilavastaavana toimiminen on antoisaa vapaaehtoistyötä. Monet perhekahvilan kävijät sekä vapaaehtoiset ohjaajat kertovat, että ovat saaneet itselleen ja lapsilleen paljon uusia ystäviä ja hyvää mieltä. Moni tuore vanhempi kokee perhekahvilan tärkeäksi vauvavuoden virkistyshetkeksi, isompien lasten leikkien mahdollistajaksi ja aikuisten lämminhenkiseksi kohtaamispaikaksi.

Perhekahvilaohjaajien/avainvastaavien tehtäviin kuuluu esim.

• ovien avaaminen ja sulkeminen
  • toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä perhekahvilan toimintatapoihin
  • kirjata kävijämäärät
  • mahdollisen ohjelman (esim. muskariopen kanssa päivämäärästä sopiminen) kokoaminen perhekahvilakävijöiden toiveiden pohjalta toimintakauden alkaessa. Usein tämä tehdään yhdessä ohjaajien kesken.
  • perhekahvilasta tiedottaminen MLL Korso-Koivukylän Facebook-sivulle
  • toimia yhteyshenkilö MLL:n Korso-Koivukylän yhdistyksen hallituksen ja perhekahvilakävijöiden välillä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhdistyksen perhekahvilatoiminnan vastaavaan:
Nicoletta Kononen
nicoletta.kononen@gmail.com

Muut yhteystiedot löydät täältä

Yhdistyksen perhekahvilatoiminnasta vastaava hallituksen jäsen

Nicoletta Kononen
nicoletta.kononen@gmail.com