Nikinmäen perhekahvila

Aamupalaa tarjolla hintaan 1,50 € / perhe

Ei erillistä ilmoittautumista!

Kysely perhekahvilan kävijöille

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita!

Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi, olet lämpimästi tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin.

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoiluista peritään pieni omakustannehinta. Jokaisen kävijän toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja huolehtivan ainakin omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää.

Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Kerromme yllättävistä muutoksista ja nopeista käänteistä Facebook-sivullamme!

Tykkää sivusta ja pysyt ajan tasalla toiminnastamme! Näet sivun sisällön, vaikka et muuten Facebookkia käyttäisikään!

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä perhekahvilatoiminnallemme, tervetuloa jäseneksi!

Auttavat kädet ovat tervetulleita!

Jos olet kiinnostunut toimimaan perhekahvilassamme yhtenä vastuuohjaajista, ole meihin yhteydessä.

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä iltaperhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta kulut toki korvataan kuitteja vastaan.

Nikinmäen perhekahvilan yhteyshenkilö

Niina Pekkanen