Korson perhekahvila

VINKKI!

Mietitkö, onko kahvila avoinna tai mitä siellä on ohjelmassa? Ota perhekahviloidemme Facebook-ryhmä seurantaan, pysyt parhaiten ajan tasalla!

Torstaisin klo 9-11

Korson nuorisotila
Merikotkantie 2 (Korson seurakunnan liikekiinteistö, liiketila 3)
Tila on isoa ikkunallista liiketilaa Mirkun kirjaa vastapäätä, kampaamon vieressä, Lumon välittömässä läheisyydessä.

Aamupalaa tarjolla hintaan 1,50 € / perhe

Tervetuloa lämpimästi!

Osallistuminen on maksutonta, ei erillistä ilmoittautumista!

Huom!

Tilamme siirtyvät kevätkaudeksi 2020 Monitoimikeskus Lumoon (lähes vastapäätä nykyistä sijaintia). Eli tammikuussa tapaamme uusissa tiloissa!

Tunnistat perhekahvilan ohjaajat punaisesta MLL:n avainnauhasta. Nykäise rohkeasti hihasta jos on kysyttävää tai ideoita!

Vapaaehtoiseksi?

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä perhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta kulut toki korvataan kuitteja vastaan.

Korson perhekahvilan vastaava

Nicoletta Kononen