Keräykset ja kampanjat

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen! Meistä aikuisista riippuu, toteutuuko se!

MLL tekee tärkeää työtä. Haluatko sinä olla mukana vaikuttamassa lasten ja perheiden hyvinvointiin? Tervetuloa mukaan mahtavaan joukkoon, yhdessä saamme enemmän aikaiseksi!

On monta tapaa tukea MLL:n työtä lasten ja lapsiperheiden hyväksi!

Voit lahjoittaa, liittyä jäseneksi tai osallistua vapaaehtoisena innostavaan toimintaan. Löydä oma tapasi osallistua. Pienikin teko on teko pienen puolesta!

Tee lahjoitus!

Autat meitä jatkamaan työtämme lasten, nuorten ja perheiden hyväksi.

Kun haluat lahjoittaa erityisesti oman alueesi, Korso-Koivukylän suuralueen hyväksi, ole meihin yhteydessä. Etsitään yhdessä paras tapa vaikuttaa kotiseutusi hyväksi sinun haluamalla tavalla!

Liity jäseneksi!

MLL:n jäsenyys on helppo tapa osoittaa, että olet pienen puolella. Se on kannanotto lasten ja perheiden puolesta.

MLL puolustaa lapsen oikeuksia, auttaa ja tukee perheitä arjessa, järjestää hauskaa tekemistä kaikenikäisille sekä tarjoaa mielekästä vapaaehtoistyötä lasten ja perheiden kanssa.

Jäsenenä olet mukana rakentamassa Suomea, jossa lapsuutta arvostetaan ja lasten hyvinvointi on kaikkien yhteinen asia. Yhteiskunta, jossa lapset ja nuoret voivat hyvin on hyvä kaikenikäisille.