Isä-lapsikerho

Tilavaraukset ja vapaaehtoistoimijoiden tilannekartoitus käynnissä. Tavoitteena avata isä-lapsi-kerho mahdollisimman pian.

Joka toinen tiistai klo 17.15-19.15 (parilliset viikot)

Korson asukaspuisto
Korsontie 11

Ei erillistä ilmoittautumista!

Rentoa yhdessäoloa!

Tule mukaan touhuamaan toisten isien ja lasten kanssa!

Kerhossa tavataan muita isiä ja lapsia sekä puuhataan rennolla ”äijämeinigillä”. Toiminta on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille ja heidän isilleen.

Kynnys toimintaan pidetään mahdollisimman matalana. Haluamme, että osallistujat voivat tuoda ja toteuttaa ideoitaan sekä vaikuttaa toimintaan. Erään Korsolaisen isän mielestä tärkeintä on tieto ajasta ja paikasta, jossa toisia isiä voi tavata, jakaa ajatuksia heidän kanssaan ja touhuta porukalla.

Mitä olemme tehneet?

Pääasiassa ollaan vaan oltu yhdessä isien ja lasten kesken, leikitty ja "parannettu" maailmaa.

Ollaan tehty puutöitä, liimattu, naulattu ja porattu - mallin tai oman idean pohjalta. Olemme pitäneet kokkisotaa aidossa kotitalousluokassa, jossa isien ja lasten yhteiset kokkaustaidot pääsivät valloilleen. Olemme musisoineet ja valokuvasuunnistaneet, sekä tehneet yhteisiä retkiä esim. saunomaan ja grillaamaan Vuosaareen ja Korson Vpk:n talolle, jossa henkilökunta esitteli taloa ja kalustoa. Paljon siis kaikenlaista kivaa yhdessä!

Illan aikana keitetään porukalla kahvit/mehut ja tarjolla on myös keksejä tai muuta pientä suolasta. Kerhotoiminta on ilmaista kaikille kävijöille. 

Vapaaehtoiseksi?

Jotta isä-lapsikerho saa ovensa auki joustavasti vetäjän ollessa estynyt esim sairaustilanteessa, kaipaamme kerhoon 1-2 ohjaajaa lisää.  Kysy lisää Juhalta tai laita viestiä!

Isä-lapsikerhon vetäjä

Juha Pietilä
Puhelin: 040 352 6911