Leinelän perhekahvila

Tervetuloa Leinelän perhekahvilaan!

Leinelän päiväkodissa 21.8.2019 alkaen
Keskiviikkoisin 15.30-17.30
Metsäkeijunkuja 2
Välipalaa tarjolla hintaan 1,50 € / perhe

Kysely perhekahvilan kävijöille

Sisään perhekahvilaan pääset liikuntasalin viereisestä ovesta (keskellä). Lastenvaunut voi jättää pihalla olevaan vaunuvarastoon tai lukita aidan ulkopuolelle. Piha-alue on päiväkodin käytössä, joten suuntaa suoraan sisään. Käytössämme on ruokasali ja liikuntasali.

Tunnistat perhekahvilan ohjaajat punaisesta MLL:n avainnauhasta, nykäise rohkeasti hihasta jos on kysyttävää tai ideoita!

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita! 

Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi, olet lämpimästi tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin. 

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoiluista peritään pieni omakustannehinta. Jokaisen kävijän toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja huolehtivan ainakin omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää.

Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Kerromme yllättävistä muutoksista ja nopeista käänteistä Facebook-sivullamme!

Tykkää sivusta ja pysyt ajan tasalla toiminnastamme! Näet sivun sisällön, vaikka et muuten Facebookkia käyttäisikään!

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä perhekahvilatoiminnallemme, tervetuloa jäseneksi!
https://www.facebook.com/groups/MLLKKPerhekahvilat/

Auttavat kädet ovat tervetulleita!

Jos olet kiinnostunut toimimaan perhekahvilassamme ohjaajana, ole meihin yhteydessä.

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä iltaperhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta kulut toki korvataan kuitteja vastaan.


Leinelän perhekahvilan vastaava

Rosita Hagert
hagert.rosita [at) gmail.com
Puhelin 045 126 0773

Katso myös MLL Korso-Koivukylän muut toimihenkilöt