Käyttöohjeet

Pomppulinna

Lainaa 3-10 vuotiaiden lasten synttäreille pieni tai iso pomppulinna!

Linna on täytettynä näyttävä ja pienille leikkijöille juuri sopiva ilonpitoon. Tyhjennettynä se menee pieneen tilaan.

Pomppulinnan säilytyskassissa tulee mukana pressu, joka asetetaan pomppulinnan alle suojaamaan sen pohjaa.

Pomppulinna täyttyy nopeasti (1 min) mukana tulevalla sähköpumpulla ja pumppu pidetään jatkuvasti päällä (vaatii jatkuvaa verkkovirtaa). Pomppulinnan johto on melko lyhyt, joten kannattaa varautua pitkän jatkojohdon tarpeeseen.

Happy Hopin pieni pomppulinna

Happy Hopin pieni pomppulinna mahtuu sisätiloihinkin tai terassille ja on juhlien ehdoton hitti. 

  • Koko tyhjennettynä noin 40 x 40 x 50 cm
  • Koko täytettynä noin 200 x 200 x 160 cm
  • Max. 2 pomppijaa kerrallaan
  • Paino- ja pituusrajoitukset: Max. 120 cm & yhteensä 68 kg
  • Pakkauksessa mukana pomppulinna, pumppu, letku, käyttöohjeet

Iso pomppulinna

Isommassa pomppulinnassa on liukumäki ja se on on tarkoittettu isoihin saleihin tai ulkokäyttöön. 

  • Koko: 5 x 5 x 3 m
  • Paino 35 kg
  • Max. 2 pomppijaa kerrallaan
  • Paino- ja pituusrajoitukset: Max. 120 cm & yhteensä 68 kg
  • Pakkauksessa mukana pomppulinna, pumppu, letku, käyttöohjeet

Pomppulinnojen säännöt

  • Pomppulinnoissa ollaan paljain jaloin/sukkasillaan
  • Vanhemmat ovat vastuussa siitä, ettei pomppulinnoihin pääse kiviä tai muita roskia
  • Jalat on puhdistettava ennen pomppulinnoihin menoa esim. pyyhkeeseen pyyhkimällä
  • Kaikki syöminen ja juominen pomppulinnoissa on ehdottomasti kielletty!

Lainaaja on vastuussa pomppulinnasta ja on velvollinen korvaamaan mahdollisen rikkoutumisen. MLL Korso ei ole millään tavalla vastuussa pomppijoista tai sen käytön yhteydessä sattuneista vahingoista. Lasten vanhemmat ovat vastuussa hyppijöiden turvallisuudesta.

Suklaaputous

Suklaaputous on erittäin helppokäyttöinen!

  • Sulata suklaa esimerkiksi vesihauteessa.
  • 300 g mahdollisimman tummaa suklaata on hyvä määrä alkuun, lisää tarvittaessa.
  • Kuumenna putous ensin kuumennusteholla. Lisää suklaa ja käynnistä kone.
  • Jos suklaa ei muodosta putousta, niin kaada joukkoon rypsiöljyä tai purkillinen kermää. Öljy/Kerma notkistaa suklaata ja auttaa putouksen muodostumisessa. Kerma tuo myös mukavan maun myös suklaaseen.

Mitä  suklaaputouksessa voi dipata?

Suklaaputouksessa voit dipata melkein mitä vaan. Erilaiset hedelmät paloina (vesimeloni, ananas, mansikka, päärynä, viinirypäleet, omena., jne), vaahtokarkit, kuivatut hedelmät, popcorn, karkit, jne. 

Pienet cocktailtikut sopivat hyvin dippailuun. 

Pese kaikki irtoavat osat huolellisesti. Suklaaputous vaatii kuumaa vettä ja fairya, jotta kaikki suklaa ja rasva irtoaa. Suklaakuppi on kiinni moottoriosassa > kallista kulhoa ja pese se varovaisesti, ettei moottoriin joudu vettä. Kuivaa osat hyvin ennen laitteen pakkaamista laatikkoon.

Hattarakone

Huom!

Palovaara lapsilla! Älä anna lasten käyttää laitetta!

  • Asenna osat ja kuumenna 5 min.
  • Pysäytä kone ja odota keskustan pysähtymistä.
  • Lisää 1 rkl hienoa sokeria koloon ja käynnistä kone uudelleen.
  • Pysäytä kone aina ennen uuden sokerilusikallisen lisäämistä, koneen käydessä ei saa lisätä sokeria.
  • Odota hetki ja hattaraa alkaa muodostumaan.
  • Paras tikku on karheapintainen, liukkaasta tikusta hattara voi pudota. Tikun voit tehdä vain A4 arkista.
  • Kierrä hattaraa tikulle, pidä tikkua vaakatasossa.
  • Varo osumasta pyörivään osaan tai vastuksiin.

Puhdista irtoavat osat kuumalla vedellä ja liuota kaikki sokeri irti. Anna kuivua ilmasti ennen pakkaamista laatikkoon.