Tietoa yhdistyksestä

Kuva Matti Matikainen

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korso-Koivukylän yhdistys ry

Yli 70 vuotta yhdessä tekemistä!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Korso-Koivukylän yhdistys on jäsenmäärältään MLL:n Suomen suurimpia paikallisyhdistyksiä

Yhdistys on perustettu 1945 ja sillä on noin 900 jäsentä

Päätoimintamuotoja ovat perhekahvilat, isä-lapsikerhotoiminta, lasten ja perheiden liikunta, kylämummit ja -vaarit -toiminta, soitonopetus ja esim. erilaiset tapahtumat ja kirpputorit. Toimintaan kuuluu myös esim. lastenhoitoapu, perhekummitoiminta, isäkaveritoiminta, sekä ystäväksi maahanmuuttajaäideille -toiminta.

Yhdistyksen toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön

Yhdistyksen hallituksessa on aktiivisia jäseniä, jotka hoitavat lapsiperheille tarjottavien palvelujen hallinnoinnin muun oman elämänsä ja työn ohella. Kaiken toiminnan, kuten lasten jumppien, muskareiden ja perhekahviloiden järjestäminen on vastuutettu jollekin yhdistyksen vapaaehtoiselle toimihenkilölle. Vain opettajat saavat työstään palkkaa. Jos vastuuhenkilöä tai opettajaa ei löytyisi, toiminta olisi pakko lakkauttaa.

Tarvitsemme jatkuvasti uusia aktiivisia ihmisiä mukaan toimintaan varmistamaan lasten monipuolisten harrastusmahdollisuuksien säilyminen Korso-Koivukylän alueella. Tule mukaan rentoon joukkoomme edistämään lapsiperheiden arkea - joskus juhlaakin! Etsimme mm. uutta  jumppa-/tanssiohjaajaa, muskariohjaajaa sekä kuvataidekerho-ohjaajaa kaudelle 2018-2019! Myös perhekahvilatoimintaan tarvitsemme uusia ihmisiä mukaan.

Voimme muokata vastuualueesi omien kiinnostuskohteidesi ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Vapaaehtoistyö eri toiminnoissamme tai hallitustyö ei vaadi mahdottimia, mutta antaa sitäkin enemmän. Opettajien toivomme sitoutuvan vähintään yhdeksi lukukaudeksi opettamaan lasten jumppia/-tanssitunteja, muskareita tai kuvataidekerhoa. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään lapsuuteen!

Kuvaaja Matti Matikainen

Mannerheimin Lastensuojeluliitto?

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvointia. MLL:n tavoitteena on lapsiystävällinen Suomi, jossa lapsen etu asetetaan etusijalle ja jossa lapset ja nuoret voivat hyvin. Toiminnan perustana on paikallinen vapaaehtoistoiminta - yhteensä yli 24 000 vapaaehtoista, jotka tekevät vuosittain yli miljoona työtuntia!

Toiminta-alueet ovat

• Vapaaehtoistoiminta lasten, nuorten ja lapsiperheiden kanssa
  • Lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistäminen
  • Vaikuttamistyö

Valtakunnallinen yhteisö muodostuu keskusjärjestöstä, 10 piirijärjestöstä ja 548 paikallisyhdistyksestä. Henkilöjäsenet ovat jäseninä paikallisyhdistyksissä. Paikallisyhdistyksissä on jäseniä 86 183 (31.12.2017).

Yhdessä!

Vapaaehtoistoiminta on mukavaa ja saattaa tuoda uusia ystäviä sekä aiheuttaa suuren määrän hyvää mieltä itselle ja muille!

Haluatko sinä tulla mukaan ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa kanssamme - olet lämpimästi tervetullut mukaan iloiseen joukkoomme!

Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!

Puheenjohtajan tervehdys

Tulossa video...