Koivukylän perhekahvila

Keskiviikkoisin klo 16.30-19

Koivukylän avoin kohtaamispaikka
Karsikkokuja 17, 01360 Vantaa (käynti talon päädystä)

• Välipalaa tarjolla hintaan 1,50 € / perhe
  • Osallistuminen on maksutonta, ei erillistä ilmoittautumista!

Uutta!

Avaamme Koivukylän avoimeen kohtaamispaikkaan uuden perhekahvilan ke 11.3.2020.

Kahvilan avaamispäivänä 11.3. teemana on keskoslasten perheet. Avajaisten kunniaksi maksuton kahvitarjoilu.

Tavoitteenamme on vakiinnuttaa Koivukylän perhekahvilassa viikoittain vaihtuvat ja kuukausittain toistuvat teemat:

1. Keskoslasten perheet
  2. Erityislasten perheet
  3. Maahanmuuttaja-perheet
  4. Muskari-perhekahvila

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Yhteistyössä MLL Uudenmaan piiri ja Kevyt

Kuva on linkki vantaa.fi -sivuille

Keskoslasten perheet

Keskoskahvila on tarkoitettu kaikille keskosena syntyneiden lasten perheille ml. kaikki huoltajat, sekä täysiaikaisena syntyneet sisarukset.

Tavoitteena on rento yhdessäolo, tutustuminen ja vertaistuki toisilta keskoslasten vanhemmilta.

Ohjelmassa on mm. erilaisia teemoja ja vierailijoita liittyen keskosten hoitoon ja elämään, kävijöiden toiveita kuunnellen.

Ohjaajina toimivat Niina Pekkanen, Sonja Wilkinson, Anni Gaine ja Jenny Savanainen.

Yhteistyössä Kevyt

Erityislasten perheet

Special-cafe on tarkoitettu kaikille erityslasten perheille.

Tavoitteena on rento yhdessäolo, tutustuminen ja vertaistuki toisilta erityislasten vanhemmilta.

Ohjelmassa on mm. erilaisia teemoja ja vierailijoita liittyen erityislasten hoitoon ja elämään, kävijöiden toiveita kuunnellen.

Maahanmuuttaja-perheet

Maahanmuuttaja-perheiden kahvila on tarkoitettu ihan kaikille perheille!

Tavoitteena on rento yhdessäolo ja tutustuminen, sekä vertaistuki toisilta  vanhemmilta.

Ohjelmassa on mm. erilaisia teemoja ja vierailijoita liittyen lasten hoitoon ja elämään, kävijöiden toiveita kuunnellen.

Muskari-perhekahvila

Muskari-perhekahvila on tarkoitettu kaikille perheille, jotka haluavat viettää yhteistä aikaa musiikin parissa ja tutustua toisiin perheisiin.

Ohjelmassa on mm. erilaisia musiikillisia teemoja.

Haemme parhaillaan yhdistykseen eri perhekahviloissamme kiertävää muskari-ohjaajaa. Kerromme tästä teemasta lisää heti, kun saamme asioita eteenpäin.

Haemme eri teemoihin uusia ohjaajia!

Erityisesti kaipaamme ohjaajia erityislasten ja maahanmuuttajalasten perheiden kahviloihin. Myös muskari-perhekahvilaan kaivataan musikaalisia ohjaajia mukaan toimintaan!

Oletko sinä kiinnostunut?  Laita meille viestiä!

HUOM! Kaikki perheet ovat joka viikko tervetulleita mukaan!

Muistathan, että kaikkina viikkoina ihan kaikki perheet ovat tervetulleita mukaan - riippumatta siitä, koskettaako teema suoraan itseään tai omaa perhettään!

Parhaiten pysyt ajan tasalla perhekahvilan ohjelmasta tykkäämällä MLL Korso-Koivukylän perhekahviloiden Facebook-ryhmästä, jossa kerrotaan yhdistyksemme perhekahviloiden ohjelmista ja esim. poikkeusaikatauluista.

Tunnistat perhekahvilan ohjaajat punaisesta MLL:n avainnauhasta. Nykäise rohkeasti hihasta jos on kysyttävää tai ideoita!

Vapaaehtoiseksi?

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä perhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta sovitut kulut  korvataan kuitteja vastaan.

Koivukylän perhekahvilan vastaava

Niina Pekkanen