Koivukylän perhekahvila

Koivukylän perhekahvila on toistaiseksi suljettu

Suunnitteilla on iltaperhekahvila. Siihen saakka kannattaa suunnata Korson, Leinelän, Mikkolan ja Nikimäen perhekahviloihin.

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä perhekahvilatoiminnallemme, tervetuloa jäseneksi!

Kiitämme lämpimästi kaikkia kahvilassa käyneitä ja vapaaehtoisia, jotka tekivät kahvilasta mahdollisen!

Olisitko sinä kiinnostunut toimimaan perhekahvilassamme yhtenä vastuuohjaajista?

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä perhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta kulut toki korvataan kuitteja vastaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä yhdistyksen perhekahvilatoiminnan vastaavaan:
Nicoletta Kononen
nicoletta.kononen@gmail.com

Muut yhteystiedot löydät täältä

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita!

Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia.

Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi, olet lämpimästi tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille.

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoiluista peritään pieni omakustannehinta. Jokaisen kävijän toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja huolehtivan ainakin omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää.

Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Facebook-sivultamme näet tuoreimmat tiedot ja saat jotkus yllättävätkin muutokset helposti tietoosi!