Mikkolan perhekahvila

Tervetuloa Mikkolan perhekahvilaan!

Mikkolan nuorisotilan tiloissa
Maanantaisin 10-12
Lyyranpolku 2 (entinen Mikkolan kirjaston tila)
Aamupalaa tarjolla hintaan 1,50 € / perhe. Joskus myös kevyt lounas samaan hintaan

Ei erillistä ilmoittautumista!

Kysely perhekahvilan kävijöille

Joka kuukauden 1. maanantaina Mikkolan perhekahvilassa järjestetään kirppisnurkkaus, jossa saa myydä tai lahjoittaa muille kahvilakävijöille esim. lastenvaatteita. Ei paikkavarausta, pöytätiloja rajatusti, kirppistuotteet esille esim. suoraan isosta kestokassista. Myymättä/lahjoittamatta jäänneiden poisviennistä kukin myyjä huolehtii itse.

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita!

Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia.

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaikille lapsiperheille. Olipa vauva vielä masussa tai lapsia jo useampi, olet lämpimästi tervetullut kahvilaan. Ja vaikka vauvasi ei vielä leikkikaveria kaipaisikaan, tarjoaa perhekahvila isälle tai äidille seuraa ja mahdollisuuden tutustua muihin vauvojen tai isompien lasten vanhempiin.

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta, tarjoiluista peritään pieni omakustannehinta. Jokaisen kävijän toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja huolehtivan ainakin omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää.

Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Kevät 2019 Mikkolan perhekahvilassa

14.1. Kevätkauden aloitus sekä TAMMIKIRPPIS
21.1. Käsipuhe – tukiviittomia lapsiperheille, Anne Huttunen
28.1. Vapaata leikkiä
4.2. SUMU Design – asusteet ja kodin kestotuotteet, Hanna Tulkki. Runeberginpäivä HELMIKIRPPIS
11.2. YSTÄVÄNPÄIVÄKAHVILA sekä ystävänpäiväaskartelua
18.2. HIIHTOLOMA – ei perhekahvilaa
25.2. Vapaata leikkiä
4.3. LASKIAISRIEHA, pullaa ja pomppulinna! MAALISKIRPPIS
11.3. EI PERHEKAHVILAA – Nuorisotilassa muuta toimintaa
18.3. Leikkien-lelukutsut, Hanna Sajasalo www.leikkien.fi
25.3. VALOKUVAUS Kuvamuisto (perhekahvilasta varattavissa kuvausaikoja 5 min/kuvattava) www.kuvamuisto.fi
1.4. Vapaata leikkiä HUHTIKIRPPIS
8.4. Pomp de Lux -vaate-esittely, Jenni Kivijärvi sekä virpomisoksien koristelua (jos oksia vielä löytyy)
15.4. Pääsiäisaskartelua
22.4. PÄÄSIÄINEN – ei perhekahvilaa
29.4. Vappunaamiaiset
6.5. Kevätjuhlat ja äitienpäiväaskartelua, TOUKOKIRPPIS

Kerromme yllättävistä muutoksista ja nopeista käänteistä Facebook-sivullamme!

Tykkää sivusta ja pysyt ajan tasalla toiminnastamme! Näet sivun sisällön, vaikka et muuten Facebookkia käyttäisikään!

Meillä on myös oma Facebook-ryhmä perhekahvilatoiminnallemme, tervetuloa jäseneksi!

Auttavat kädet ovat tervetulleita!

Jos olet kiinnostunut toimimaan perhekahvilassamme yhtenä vastuuohjaajista, ole meihin yhteydessä.

Perhekahvilaohjaajan tehtäviin kuuluu mm. ovien avaaminen ja sulkeminen, sekä toivottaa kävijät tervetulleeksi ja ohjata heitä iltaperhekahvilan toimintatapoihin. Vapaaehtoistyöstä ei makseta palkkaa, mutta kulut toki korvataan kuitteja vastaan.

Mikkolan perhekahvilan vastaava

Saara Martikainen