Joulukuun uutiskirje

20.12.2019

Yhdistyksemme juhlii ensi vuonna 75-vuotista taivaltaan samalla kun valtakunnallisesti olemme saavuttamassa hienon 100 vuoden järjestöiän. 

Juhlavuoden teema on mukaan kutsuminen! Toivomme että löydät yhdistyksemme tarjoamat mahdollisuudet niin perhekahviloiden, kerhojen, erilaisten tapahtumien kuin taiteenopetuksenkin myötä. 

#tulemukaan #yhdessä #mllkorsokoivukylä

Toimintasuunnitelma 2020

Yhdistyksen syyskokouksessa 13.12.2019 päätettiin MLL Korso-Koivukylän uudesta toimintasuunnitelmasta vuodelle 2020. 

Se sisältää jälleen paljon mielenkiintoista yhdessä tekemistä ja mukavia yllätyksiä juhlavuoden merkeissä: 

Liiku ja leiki -lasten liikuntatapahtuma

Vuoden tauon jälkeen Liiku ja leiki -lastentapahtuma järjestetään jälleen kesäkuussa 2020. MLL:n juhlavuoden teeman mukaisesti yhteistyöhön toteuttamaan tapahtumaa kutsutaan mukaan monipuolisesti eri järjestöjä ja toimijoita. Itse tapahtumaan kutsutaan mukaan ihan kaikki!

MLL:n syntymäpäiväviikolla 28.9.-4.10.2020 perhekahviloissa ja perheliikunnassa teemapäivät

Yhdistyksen perhekahviloissa ja perheliikunnassa järjestetään MLL:n syntymäpäiväviikolla 28.9.-4.10.2020 erityiset avoimien ovien päivät, joihin kutsutaan mukaan tuttujen kävijöiden seurassa myös uusia vanhempia ja lapsia. 

Vuosisadan lastenjuhla 4.10.2020

MLL Korso-Koivukylä järjestää ja koordinoi omalla alueellaan sunnuntaina 4.10.2020 Korso-Koivukylän suuren lastenjuhlan, johon kutsutaan kaikki alueen lapset ja perheet! Juhla on avoin ja maksuton, sekä suunnattu alueen eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen. 

Monipuolista perustoimintaa!

Panostamme erityisesti perhekahvilatoimintaan, perheliikuntaan, kerhotoimintaan, kylämummit ja -vaarit -toimintaan, soitonopetukseen, kirppistoimintaan sekä erilaisiin tapahtumiin. 

Taiteenopetuksen kokonaisuus monipuolistuu

Suunnitelmissa on myös taiteenopetuksen kokonaisuuden monipuolistaminen ohjatun muskari- ja taidekerhotoiminnan avulla. 

Kiinnostaako vapaaehtoistyö?

Jos et vielä ole vapaaehtoistoimijana, toivomme sinun löytävän jonkin innostavan vapaaehtoistyön esimerkiksi kesällä Liiku ja leiki -tapahtumassa, syksyllä suojatiepäivystäjänä tai esim. jossakin juhlavuoden tapahtumassamme tai pop up -illassa järjestelijänä. 

Voisit myös toimia esimerkiksi perhekahvilaohjaajana, perheliikuntavastaavana tai kylä/lukumummina tai -vaarina. On siis hyvä muistaa, että vapaaehtoistyö voi olla monipuolista - myös pop up-tyyppistä! 

Vapaaehtoistyöstä voi olla sinulle hyötyä myös työelämässä. Kerromme mielellämme tästäkin sinulle lisää!

Jokainen yhdistyksellemme annettu hetki on arvokasta työtä alueemme lasten ja perheiden hyväksi! 

Kiitos!

"Haluamme olla vetovoimainen yhteisö, johon ihmiset haluavat liittyä ja kuulua!"

Lähetämme lämpimät kiitokset yhdistyksen jäsenille, vapaaehtoisille toimijoille ja kaikille yhteistyökumppaneille tästä vuodesta ja toivotamme onnea uudelle vuosikymmenelle! 

Ilman teitä ei olisi yhdistyksessä meitä - ja yhdessä olemme enemmän. Yhdessä tekemisen ja jäsentemme ansiosta olemme yksi Suomen suurimmista MLL:n paikallisyhdistyksistä. Lämmin kiitos!

Hyvää joulua meidän kaikkien puolesta toivottaen, 

Helen Josefsson ja Mika Jokinen 
yhdistyksen puheenjohtajisto