Terveisiä MLL Korso-Koivukylästä

25.5.2020

Hyvä MLL-ystävä, 

kevät on ollut todella poikkeuksellinen! Virus on herättänyt huolta ja murhetta kaikkialla maailmassa. Meillä paikallisesti tämä on vaikuttanut siten, että kaikki lähikontakteja mahdollistavat toiminnot laitettiin maaliskuussa jäihin. Myös kaikki yhdistyksen hallituksen kokoukset siirrettiin.

Nyt Suomessa monet toiminnot avautuvat hiljalleen. Toivomme, että saisimme yhdistyksemme pyörät jälleen syksyllä pyörimään, mutta toimintojen toteutumista on arvioitava lähempänä. Haluamme kuitenkin osaltamme olla varovaisia ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. 

Kesäkauden mahdollisista pienimuotoisista ulkotapahtumista/tapaamisista infoamme erikseen. Seuraathan jo meitä Facebookissa ja Instagramissa?

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous

Yhdistyksemme kevätkokousasiat ovat työn alla. Pohdimme, miten saisimme järjesteltyä kevätkokouksen turvallisesti, sillä moni aktiivitoimijamme kuuluu viruksen kannalta riskiryhmään. Kuten moni muukin yhdistys, joudumme pitämään kevätkokouksen säännöistä poikkeavasti myöhässä, koska koronakevään tuomat haasteet toivat ongelmia aikatauluun. Tiedotamme kevätkokouksen tarkemmasta ajankohdasta enemmän heti kun mahdollista. 

Miten käy syksyn juhlien?

Toiveikkaina odotamme edelleen syksyä ja toivomme, että yhdistyksemme pääsee juhlistamaan 75-vuotista taivaltaan sekä 100-vuotiasta MLL:a valtakunnallisesti. 

Terveys ja turvallisuus kuitenkin ensin - arvioimme loppuvuodelle suunnitellun juhlatapahtuman mahdollisuuksia lähempänä. 

Yhdistyksemme hallitus toivottaa aurinkoista lähestyvää kesää ja hyvää terveyttä kaikille! Toivotamme myös kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi yhdistykseen!

Yst. Helen Josefsson 
Yhdistyksen pj