Tervetuloa MLL Korso-Koivukylän uusille kotisivuille!

18.10.2018

Uudet kotisivut

MLL Korso-Koivukylän uusilta kotisivuilta löydät tietoa yhdistyksen monipuolisesta toiminnasta, tuletpa mukaan missä tahansa roolissa: äitinä, isänä, huoltajana, osallistujana, vapaaehtoisena, yhteistyökumppanina, ammattilaisena, jäsenenä, aktiivisena, lahjoittajana, jne.

Uudet kotisivut muodostuvat seuraavista osioista

Löydät osoista lisää tietoa. Esim. Toiminta-osio pitää sisällään tietoa monipuolisesta toiminnastamme.

Voit hakea etsimääsi navigoiden linkkien avulla TAI käyttäen haku-toimintoa. Sivut ovat responsiiviset, mikä tarkoittaa sitä, että sivut sovittuvat käyttämääsi laitteeseen - esim. älypuhelimeen tai tablettilaitteeseen juuri sopivalla tavalla.

Ovatko sivut täysin valmiit?

Kotisivuille on ominaista, että ne eivät ole koskaan täysin valmiit. Sivut elävät tilanteiden ja tarpeiden mukaan. Tuomme kotisivuille ajankohtaista tietoa.

Nopeaa ajankohtaista viestintää esim. mahdollisista muuttuvista ohjelma-aikatauluista tai sairauspoissaoloista voit seurata MLL Korso-Koivukylän Facebook-sivuilla - ota siis myös ne seurantaan!

Voit antaa meille palautetta uusista kotisivuista Ota yhteyttä -lomakkeen kautta

Kiitos, kun olet mukana!
Olet aina yhtä lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Yhdistyksen hallitus